+30 6989 685463

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Σπουδαίες εμφανίσεις για την αγωνιστική ομάδα του Σ.Α.Μεσσήνης  τον Νοέμβριο:

Η 10χρονη Νικόλ Χαραλαμποπουλου διέπρεψε για άλλη μια φορά σε Open τουρνουά για παιδιά έως 10 ετών που διοργάνωσε η Ένωση της Πελοποννήσου στην Τρίπολη, κατακτώντας την 1η θέση, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την 2η θέση του ίδιου θεσμού στο Άργος.

Παράλληλα η 11χρονη Κρίστυ Χριστοπούλου κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε1 στη Θεσσαλονίκη, σφραγίζοντας το εισιτήριο-πρόσκληση για το Masters των 8 καλύτερων κάθε κατηγορίας με βάση την πανελληνια κατάταξη, το οποίο διεξήχθη στον Ο.Α.Αθηνών.

Εκεί κατέκτησε την 7η θέση κλείνοντας με αυτό τον τρόπο μια επιτυχημένη πορεία, που στο απόγειο της ήταν και η κλήση στην Εθνική Κ12 το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Από 1.1.2023 η Χριστοπούλου θα φιγουράρει στην 2η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα να είναι η μοναδική Μεσσήνια αθλήτρια αντισφαίρισης που θα έχει καταφέρει να εκπροσωπεί το εθνοσημο για δύο συνεχόμενα έτη!

Η διάκριση αυτή είναι και επιβράβευση για το έργο του προπονητή και τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος με την προσφορά του καθώς και την σοβαρή επένδυση του στο άθλημα, έχει συνδράμει αποτελεσματικά στην απογείωση της αντισφαίρισης στην Μεσσηνία.

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website