+30 6989 685463

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023 - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023  και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων ΚΟΥΖΗ, μέσα σε ένα κλίμα γιορτινής ατμόσφαιρας, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 και βράβευσης των καλύτερων Αθλητών- Αθλητριών του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης Η φετινή εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία για το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου λόγω

 

 • συμπλήρωσης 15 ετών αδιάλειπτης και συνεχούς λειτουργίας.
 • ανακατασκευής και διαμόρφωσης των αθλητικών υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου με τη δημιουργία  5 γηπέδων Αντισφαίρισης
 • συμμετοχής της Κρίστυ Χριστοπούλου,  στην Εθνική Ομάδα κ12
 • αγωνιστικής παρουσίας 12 αθλητών Juniors σε εθνικά πρωταθλήματα
 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, Χριστοπούλου Χριστιάνα, Μπούτρα Ευαγγελία, Χαραλαμποπούλου Νικολέττα
 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14, Χριστοπούλου Χριστιάνα, Λεβεντοπούλου Αθανασία, Βρυώνη Αγγελική – Ζωή, Μπούτρα Ευαγγελία

 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16, Λεβεντοπούλου Αθανασία, Βρυώνη Αγγελική – Ζωή, Αθανασοπούλου Ηλιάνα – Γεωργία.

 •  ΑΓΟΡΙΑ 12, Μπαζιώτης Νικόλαος, Πιερρακέας Δημήτρης, Κουμερτάς Ιωάννης, Καμπαναράκης Νικόλαος.

  ΑΓΟΡΙΑ 14, Λεβεντόπουλος Ιωάννης, Μπαζιώτης Νικόλαος, Καμπαναράκης Νικόλαος, Πιερρακέας Δημήτριος.

  ΑΓΟΡΙΑ 16, Λεβεντόπουλος Ιωάννης, Κωνσταντινάκος Νικόλαος.

 • διοργάνωσης του 1ου εσωτερικού μας πρωταθλήματος διάρκειας  3 μηνών, με τη συμμετοχή 45 μελών
 • Μεταγραφής στο Σύλλογο της αθλήτριας  Δανάης Μαργαρίτη από τον ΟΑ Ηλιούπολης, επίσης μέλος της Εθνικής Ομάδας Κ12 .
 • Μεταγραφής των πρωταθλητών Μεσσηνίας και με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις,  Νίκου Γαλάνη, Παναγιώτη Καρελά και Αλέξανδρου Διονυσόπουλου οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν το 2023 στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ενώσεων.

Για όλα τα παραπάνω το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου, ευχαρίστησαν,

 τις  υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης και προσωπικά τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση,   το Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο, τους αρμόδιους   Αντιδημάρχους  τεχνικών έργων,   Αθλητισμού & Οικονομικών  κκ Ρούτση Κωνσταντίνο,  Μακρή Χαράλαμπο & Δημήτρη Αθανασακόπουλο αντίστοιχα,  το μέλος του Συλλόγου μας  και πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Καλοφωλιά Δημήτριο,  τον Τεχνικό  Διευθυντή κ. Χρίστο Χριστόπουλο και όλα τα ενεργά Μέλη και φίλους του Συλλόγου που ενισχύουν οικονομικά τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Για το 2023,  ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Δρακόπουλος, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Καλογερόπουλο για την άψογη συνεργασία τα τελευταία 5 χρόνια, τόνισε ότι το 2022 ήταν η χρονιά που ο Σύλλογος είχε για 1η φορά στην 15ετη ιστορία του, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην έκτακτη ΓΣ της Ομοσπονδίας και επιπλέον ήταν το 1ο αθλητικό σωματείο το 2022 που υλοποίησε άμεσα την επανεγγραφή του στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ  σε όλο το Δήμο Μεσσήνης,  και έθεσε τους στόχους για το 2023. Οι στόχοι οι οποίοι και εγκρίθηκαν από την πρόσφατη Γενική  Συνέλευση είναι η υποβολή  υποψηφιότητας και ανάληψης επίσημου Ενωσιακού & Εθνικού Πρωταθλήματος Ε3 – Ε2, η συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΣΤ Ένωσης, άνοδος στη Γ’ Εθνική, και με την βοήθεια του Δήμου, η κατασκευή νέων σύγχρονων αποδυτηρίων – γραφείων και η αναβάθμιση – επέκταση του Ηλεκτροφωτισμού των Γηπέδων. Για τα παραπάνω τεχνικά έργα, ο Δήμαρχος Μεσσήνης στο σύντομο χαιρετισμό του,  αφού συνηγόρησε στην αναγκαιότητα κατασκευής, δήλωσε ότι οι διαδικασίες σύνταξης και έγκρισης των μελετών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε  και ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης που με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των καλύτερων Αθλητών του Συλλόγου για το 2022

 

 

Βραβεύσεις

Δόθηκαν τιμητικά βραβεία στις αθλήτριες και στον αθλητή που ξεχώρισαν το 2022:

 Χριστιάννα Χριστοπούλου… βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Κ12

Λεβεντοπούλου Αθανασία, Χαραλαμποπούλου Νικολ… και Βρυώνης Βασίλης… Βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές τους αθλητικές επιδόσεις σε εθνικά Πρωταθλήματα.

η απονομή των βραβείων έγινε από το Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο (φώτο)

 

Η τελετή συνεχίστηκε  με την απονομή των επάθλων στους νικητές του 1ου εσωτερικού τουρνουά του Συλλόγου που διεξήχθη  στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου από 1η Οκτ έως 30 Δεκ. 2022.Στο τουρνουά συμμετείχαν  συνολικά 45 μέλη του Συλλόγου ενώ διεξήχθηκαν συνολικά 250 αγώνες. 

1η Κατηγορία Μονού Ανδρών,  Πρωταθλητής Συλλόγου ο Διονυσόπουλος Αλέξανδρος,  2η θέση Λεβεντόπουλος Νίκος & 3η Θέση Χρήσιμος Στάθης. Την απονομή έκανε ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης.

2η Κατηγορία Μονού Ανδρών , Νικητής ο  Νίκος Μπαρμπαγιαννάκος, 2η θέση Νίκος Λουμάκης, 3η Θέση Σίμος Παπαγεωργακόπουλος,

Την απονομή έκανε ο    Αντιδήμαρχος  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας &   Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μεσσήνης   κ. Ρούτσης Κωνσταντίνος

3η Κατηγορία Μονού Ανδρών,  Νικητής  Χρήστος Μόσχος, 2η θέση  Τάσσος Πετροπουλέας, 3η Θέση Σπύρος Φωτόπουλος.

Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος και   ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσσήνης κ. Νίκος Ρούτσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΙΚΤΑ: Πρωταθλητές το ζευγάρι Εφη Κουτσουμπού/Διονυσόπουλος Αλέξανδρος, 2η θέση Βανέσσα Φωτεινοπούλου/Παναγιώτης Φωτεινόπουλος & 3η Θέση    Δέσποινα Μπούζα/Στάθης Χρήσιμος

Την απονομή έκανε το μέλος του Συλλόγου και πρώην  Αντιδήμαρχος  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μεσσήνης   κ.  Δημήτριος Καλοφωλιάς

Αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής  & 4 θέσης σε όλες τις κατηγορίες,  1η κατηγορία    Γιάννης Μουτσούλας, 2η κατηγορία Γιώργος Τσινόρεμας, 3η Κατηγορία   Σάκης Χατζής και Διπλά Μικτά Σύλβια Φωτεινάκη.

Την απονομή έκανε ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας,  Μέλος της Δικαστικής Επιτροπής ΕΦΟΑ  & πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας κ. Γεώργιος Μακρής .

Τέλος, ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος Πρωταθλητής της 1ης Κατηγορίας και Χρήστος Μόσχος  νικητής της 3ης κατηγορίας, ήταν οι μεγάλοι τυχεροί  των κληρώσεων,  οι οποίοι μαζί με τις  συντρόφους  τους,  θα παρακολουθήσουν το  Internazionali BNL d’Italia 2023.  Το κάθε δώρο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια στη Ρώμη, 4 Διανυκτερεύσεις  10-14 Μαΐου 2023  & εισιτήρια αγώνων (campo centrale & grand stand arena) 1ου  & 2ου γύρου.

 Την απονομή των δώρων έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασίλειος Δρακόπουλος.

 

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website